Professionals

Met een ondertitel

De Doornse Golf Club werkt samen het het team van professionals van Golfschool Soestduinen.
Vooral Annemieke Verkerk is actief voor de Doornse Golf Club. Zij geeft lessen zowel in Doorn als in Soestduinen. Zie hieronder nadere informatie de opzet van de lessen en informatie over onze Professional en haar motivatie.

Lessen
Onze professional kan dagelijks lessen verzorgen van  09.00 – 14.00 uur in Doorn op de baan. Ook is het mogelijk een les te boeken op de Golfbaan in Soestduinen.

.

kijk op website Annemieke

Ik reken privé €25 per 25min en €45 per 55min(tot 2 per).
Groepsles €60 per uur(3 of 4 per).
Kids doe ik voor €10 per kind per uur, minimaal 4 kiddies en maximaal 8/10.

WINTERLESPAKKET WAAR JE WARM VAN WORDT!
16 weken, 2 uur les per week,  minimaal 5 personen
Voor alle niveau’s 149,- p.p.

Contact
Wil je contact met hen opnemen, dan kan dat via Golfschool Soestduinen 035-5880005 of Annemieke Verkerk 06-41630350

even voorstellen

Annemieke Verkerk

IIIk heb het voorrecht jullie les te mogen geven. De afgelopen jaren heb ik nauw samengewerkt met Rene Witteveen, voor sommige bekend. Omdat hij zijn vorige locatie moest verlaten ben ik samen met hem terecht gekomen bij Golfpark Soestduinen. Ik speel ook regelmatig wedstrijden met de professionals die daar nu les geven en ken de club daardoor goed.

Mijn geschiedenis:
In 2006 ben ik begonnen met golf. Nog nooit heeft een sport mij zo gegrepen! Met golf ben je niet aan het rennen om een bal in een hoog tempo weg te slaan, maar je “swingt”. Je hebt de tijd om over elke slag na te denken en deze dan zo geconcentreerd mogelijk uit te voeren. Je speelveld is een paar kilometer. Wat wilde ik hier graag mijn beroep van maken!

Ik heb er plezier in anderen enthousiast te maken voor golf en ze door training verder te brengen in het spel. In 2011 heb ik de opleiding tot golfprofessional gevolgd . Daarbij heb ik jaren meegelopen met Rene Witteveen. Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd en blijf ik mij constant verdiepen in het lesgeven met behulp van de laatste inzichten.

Ik zie er naar uit jullie nog enthousiaster te maken voor het spelletje: hoe beter je de techniek beheerst hoe leuker het spel wordt.

Vriendelijke groet,
Annemieke Verkerk