bekijk hier het
laatste nieuws

Verkeershinder Amersfoortseweg in Doorn

Advies van 20 januari - 29 februari.
Vanuit Maarn naar de Golfbaan, Neem direct na blauwe bord "DOORN", 1e weg rechts ( Beatrixlaan), daarna naar golfbaan rijden. (Zie kaartje, klik hier).  Maar let op !
Om sluipverkeer door de woonwijken in Doorn-noord tegen te gaan, zijn de meeste zijwegen aan de Amersfoortseweg afgesloten. Komend vanuit Maarn kunt u Doorn-noord (golfbaan) nu nog bereiken via de Beatrixlaan. Op deze beide wegen is tijdens de ochtendspits (7.00-11.00 uur) en avondspits (15.00-19.00 uur) alleen toegang voor bewoners met een vignet.

Van 17 februari t/m 29 februari is de Amersfoortseweg vanaf Willem de Zwijgerlaan tot centrum Doorn volledig afgesloten. 

Heeft u geen vignet dan kunt u via de Amersfoortseweg, na het passeren van het werkvak, via de Kampweg of Plein 1923 alsnog Doorn-noord in. Vignetten worden alleen verstrekt aan mensen die wonen of werken in Doorn-noord.  

Van maandag 20 januari tot half april wordt de weg van Maarn naar Doorn ( Amersfootseweg, N 227) opnieuw ingericht. In de periode tot 29 februari zijn de werkzaamheden op het gedeelte vanaf het centrum Doorn tot en met de Willem de Zwijgerlaan. Daarna wordt gewerkt aan het gedeelte vanaf de Willem de Zwijgerlaan tot en met de Beatrixlaan.

Waar wordt gewerkt, zal slechts één rijbaan beschikbaar zijn. Daar wordt het verkeer geregeld met doseerlichten. De Amersfoortseweg tussen centrum en Willem de Zwijgerlaan zal over een paar weken in fase 5 8 dagen geheel worden afgesloten.

Wil je vanaf de afslag A12 bij Maarn naar de golfbaan rijden, dan zul je waarschijnlijk op bepaalde uren de nodige vertraging ondervinden. 
Voor verkeer op de A12 naar Doorn worden omleidingen ingesteld. Maar die omleiding hoef je voorlopig niet te volgen, als je vanuit A12/Maarn komt. 

Voor fietsers is er een korte omleiding, indien het werk dat noodzakelijk maakt.

Nadere informatie is te vinden op de site van de gemeente: https://www.heuvelrug.nl/amersfoortseweg

Zie hier beperking sluipverkeer in de fase 1 tot en met 5 en de werkzaamheden per fase (rood is afgesloten rijrichting). 

WINTERREGELS VAN TOEPASSING

In aanvulling op de "local rules" zijn de "winterregels" van toepassing. (klik hier) 

Voor scorekaart Wintergreens 2020 klik hier

AGENDA
 
Zondag 19 januari  3e Wintercompetitie